WanHaber - Haber Merkezi

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'da da 29 Nisan Perşembe gününden itibvaren başlayarak 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek sokak kısıtlamasına geçiliyor. 

VAN ECZACILAR ODASI'NDAN ÇALIŞMA SAATİ DUYURUSU

Kısıtlamada sağlık problemlerinin önüne geçilebilmesi adına Van Eczacılar Odası, kentte hizmet verecek eczanelerin mesai saatlerini belirledi.

Eczacılar Oası'ndan yapılan açıklamada, "Pandemi ile mücadele kapsamında 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde, Van ili İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde bulunan serbest eczaneler için  yeni bir düzenleme yapılana kadar çalışma saatleri:

Hafta içi eczane mesai saatlerinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Açılış: 08.30  –  Kapanış: 18.00" cümlelerine yer verildi. 

HAFTA SONU NÖBETÇİ ECZANELER HİZMET VERECEK

Eczacılar odasından yapılan açıklamanın deamında Cumartesi günleri; Önceden ilan edilmiş nöbetçi eczaneler ilaç eczacılık hizmeti aksatılmayacak şekilde 24 saat tam gün nöbet usulüyle çalışacaktır.

Nöbetçi eczanelere ulaşım ile ilgili ortaya çıkabilecek sıkıntılar göz önünde bulundurularak Aile Sağlık Merkezi karşısında bulunan (Timaçin, Yunus, Murat, Güvener, Akcan, Emir, Anka, Dikici, Umut, Doğan, Güven, Tuşba, Ada, Bildirici, Furkan, Zülfinazoğlu, Akdamar, Çiçekli, Ömer, Kızıltaş, Kayran, Edremit, Hilal, Gören, Kaya, Yeni Yaşam, Ronahi, Nevin ve Limon ) eczaneler ise Cumartesi günleri saat 10.00 ile 14.00 arasında hizmet vereceklerdir." denildi. 

Editör: Wan Haber