WanHaber - Haber Merkezi

Renklere göre pandemi haritasında Mavi renkte bulunan Van'da fuar sezonu açıldı. Geçtiğimiz günlerde Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'nın kapılarını açtığı Van EXPO Fuar ve Kongre Merkezi, şimdi de 2. Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak. 

19 MART'TA KAPILARINI AÇIYOR

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler daha önce yaptığı açıklamada, Mobilya Fuarı'nın gerek ziyaretçiler gerekse katılımcılar tarafından sabırsızlıkla beklenildiğini dile getiririrken yoğun taleple birlikte 19 - 28 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu. 

SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR

Tüm ürünlerin bir arada sergilendiği, çok büyük indirim ve kampanyanın olacağı fuara şu andan itibaren büyük bir ilginin olduğunu belirten Güler, "2021 yılının ilk sektör fuarını mobilya ile açacağız. Mobilya, beyaz eşya ve ev tekstili alacak olan vatandaşlarımız sabırsızlıkla bu fuarı bekliyorlar. Yıl içinde fuar alanını ziyaret eden ziyaretçiler arasında en çok sorulan ve beklenen fuarlardan biri mobilya fuarı oldu" ifadelerini kullandı.

19 Mart itibariyle kapılarını açacak olan fuarda Mobilya, Dekorasyon, Aydınlatma, Züccaciye, Ev Tekstili, Ev Elektroniği ve Aksesuar gibi alanlarda işletmeler ürünlerini sergileyecek. Dev indirimlerin olacağı fuara özel, kampanyaların düzenleneceği de kaydedildi.

Editör: Wan Haber