Van’da AKKA GRUOP bünyesinde hizmet veren ve Edremit ilçesinde bulunan AKKA yakıt istasyonunun açılışı yapıldı. Vanlı iş insanı Ahmet Kaval’ın sahibi olduğu akaryakıt istasyonunun açılışına Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın yanı sıra birçok Vanlı iş insanı katıldı. Açılışta konuşan AKKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaval, sözlerine akaryakıt istasyonun kurulmasında emek sarf edenlere teşekkür ederek başladı. Kaval, “AKKA Grup bünyesinde açılışını hep birlikte yapacağımız AKKA Petrol İstasyonu’muzun açılışına katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bugün AKKA İnşaat olarak, inşaat sektöründe başladığım ticari hayatıma akaryakıt sektörünü de ekleyerek AKKA Grup olarak devam etmenin gururunu yaşıyoruz. Petrolün kurulmasında büyük emek sarf eden oğlum Yunus, petrolün projesinde büyük emek veren ve titizlikle tasarlayan mimarlarımıza, mühendislerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza huzurunuzda tekrar teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. 

‘Kaliteli hizmeti vermek’
Kentin ekonomik refahını yükseltmeyi temel amaç edindiklerini dile getiren Kaval, “Bildiğiniz üzere 1999 yılından bu yana inşaat sektörü ve yan dallarında halkımıza hizmet vermekteyiz. Şehrimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattığımız projelerimizi geliştirmek ve yenilikçi anlayışla değiştirmek ilk günden bu yana temel amaçlarımızdan biri olmuştur. Aynı vizyon ile akaryakıt sektöründe faaliyetlerimize başlayarak gerek akaryakıt sektörü alanında en kaliteli hizmeti vererek gerekse de istihdam oluşturarak şehrimizin ekonomik refahının yükseltilmesi temel amacımız ve temelimizdir. Bu temelin gerçekleşmesinde bizi yalnız bırakmayacağınızı biliyor, şimdiden hepinize teşekkür ediyoruz” dedi. 

‘Çifte sevinç’
Akaryakıt istasyonunun açılışına katılan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, çifte sevinç yaşadığını ifade ederek, “Bugün çifte sevinci yaşıyoruz. Birincisi yatırımın Edremit’te olmasına sevinçliyiz. İkincisi de Ahmet Bey’in de bahsettiği gibi 1999’dan bu yana gelen bir kardeşliğimiz, dostluğumuz var ve kendisi 1999’dan bu yana insanlara ekmek veriyor, iş kapısı açıyor. Bu güzel tesisin meydana gelmesinde emeği geçen AKKA Grup yetkililerine, çalışanlarına mimarlarına teşekkür ediyorum” diye aktardı.

Editör: Wan Haber