Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Resmi Gazete'de yayımlanan bir ilan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversite tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında alımların Üniversite bünyesine bağlı Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesine yapılacağı açıklandı.

ALIM YAPILACAK KADROLAR 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından sözleşmeli sağlık personeli alım ilanında Lise, Lisans mezunu Hemşire, Ebe, Çeşitli Branşlarda Sağlık Teknikeri, ve Diğer Sağlık Personeli kadrolarına personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlanda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı öğrenim, deneyim şartı bulunmakta. Adayların bu şartları yerine getirmeleri gerekiyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu alım ilanı için üniversite yönetimi tarafından açıklanan başvuru koşullarında adayların 657 Sayılı Devlet Memurlar Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olması gerektiği bildirildi. Bu koşullar;

ürk Vatandaşı olmak, Bu Kanunun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Bu Kanunun 41 nci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu itibariyle; a) Askerlikle ilgisi bulunmamak, b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 12 Mart tarihine kadar yapabilecekler. Başvurular Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. (www.kamuilanlari.com)

Editör: Wan Haber