WanHaber.com - Haber Merkezi

VAN TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Abi ve Burhan Kandaşoğlu ile birlikte Van Barosu Başkanı Murat Timur ve yönetimini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan Takva, Van Barosu'nun çok önemli bir misyona sahip olduğunu belirterek, "Van Baromuzun yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etmeye geldik. Barolar Ülkemizde olduğu gibi İlimizde de çok önemli bir misyona sahiptir. Toplumsal sorunlara, sosyal ve ekonomik gelişmelere karşı sürekli duyarlı olan Baromuzun bundan sonra da bu misyonunu başarılı bir şekilde yerine getireceğine inanıyoruz" dedi.

Takva ayrıca Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Emin Tuğrul ile ilgili olarak Baro yönetiminden hukuki süreçte destek istedi.

ziyaret.jpg

Van Baro Başkanı Avukat Murat Timur ise, Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etmek üzere yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Van Barosu olarak tüm kurum ve kuruluşla işbirliği yapmaya hazırız, tutuklanan Sayın M.Emin Tuğrul ile ilgili hukuksal süreci yakından takip edip hukuki süreçte kendilerine gereken desteği vereceğiz" dedi.

Editör: Wan Haber