WanHaber - Haber Merkezi

Van'ın İpekyolu Belediyesi kent merkezinde yoğun olarak kullanılan sokaklar için yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda eski ve kötü bir görünümde olan Yüzbaşıoğlu Caddesi, PTT Caddesi, Cumhuriyet sokak gibi sokakların prestij sokağa dönüştürülmesi için kollar sıvandı. 

PRESTİJ SOKAK YAPIM İŞİ İÇİN İHALEYE ÇIKILDI

İpekyolu Belediyesi'nden yayınlanan ilanda "Yüzbaşıoğlu caddesi PTT Caddesi Cumhuriyet Sokak 1, 2, 3, 4, 5, 6, Küçük Cami, Uğurlu sokak, Meydan 1, 2, 3, 4, 5, 6 sokaklarda,prestij sokak yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır." cümlelerine yer verildi.

KAYMAKAM ASLAN DUYURMUŞTU

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan daha önce yaptığı açıklamada, sokak iyileştirmeleri ve alt yapı çalışmaları kapsamında PTT Caddesi ile Yüzbaşıoğlu Sokağının yanı sıra Cumhuriyet Caddesne bağlanan 2, 3, 4, 5 ve 6 no’lu sokakların alt yapı, kaldırım, aydınlatma çalışmaları ve dükkan cephe giydirmelerinin yapılacağını belirtmişti. 

Editör: Wan Haber