İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları ile vatandaşların görüş ve önerileri doğrultusunda ilçenin farklı noktalarında yol açma ve genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan yeni imar yollarını açarken bir yandan da imarda yol olarak terkini yapılmış, araç trafiğinin yoğun olduğu yerleri hizmete açmaya devam ediyor.

İpekyolu Belediyesi kronik sorun haline gelen ve yolu bulunmayan pek çok mahallede yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Halilağa Mahallesi Eski Kale Caddesi Zambak Süys 1. Çıkmaz üzerinde 10 metre genişliğinde bin 700 metre uzunluğunda yeni bir yol çalışması ile Hafıziye Mahallesi Nanyemez Baba Camii yanındaki çıkmazda 460 metre uzunluk ve 10 metre genişliğindeki yol çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan İpekyolu Belediyesi, yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yol açma çalışmalarının bu haftaki durağı ise Hafıziye Mahallesi’nde Uzun Sokağı Gölbaşı Caddesi’ne bağlayan 10 metre genişliğinde ve 160 metre uzunluğundaki yol oldu. Bu yolun açılması çalışmasında, yol güzergahında bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün kullandığı ek hizmet binası da yıkılarak yola dahil edildi. İHA

Editör: Wan Haber