WanHaber.com - ÖZEL

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararla şehirlerarası uçuşlara kısıtlama getirilmiş ve yolcuların valilik izniyle seyahat edeceği açıklanmıştı. Bu kapsamda Türk Hava Yolları da 14 büyükşehre sefer düzenleme kararı almıştı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul’dan karşılıklı olarak Adana, İzmir, Kayseri, Erzurum, Gaziantep, Konya, Malatya, Samsun, Antalya, Diyarbakır, Ankara, Trabzon ve Van seferlerinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Herkes bilet alabilecek mi?

Sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamada bulunan Ekşi, “İstanbul Havalimanından iç hatlarda yapılacak tüm seferlere ait tarife tablosu ektedir. Bu seferlere sadece seyahat belgesine sahip olan yolcularımız bilet alabilmektedirler.” dedi.

Uçuşlara ‘4 saat önce gelin’ tavsiyesi

Sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamada bulunan Ekşi, “Pazartesi İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak iç hat seferleri tabloda olup, seyahat belgesine sahip yolcularımız 4 saat önceden havalimanı satış ofislerine gelerek bu seferlere bilet alabilirler. Web sitemizde detay bilgilendirme yapılacaktır” dedi.

Van – İstanbul bilet fiyatları ne kadar olacak?

Türk Hava Yolları bu hafta Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günü olmak üzere 4 gün karşılıklı sefer yapacak. Haftanın 4 gününe indirilen uçak seferleri kapsamında bilet fiyatları EcoFly sınıfı 325 TL, ExtraFly sınıfı 365 TL ve PrimeFly sınıfı 425 TL olarak belirlendi. THY Van-İstanbul seferlerine kendi uçaklarını değil, yan kuruluşu olan Anadolu Jet’in uçaklarını göndereceği için uçuşlarda Business Class sınıfı olmayacak. WanHaber

Editör: Wan Haber