Van ev temizliği yapacak bir şirket arıyorsanız telaşlanmanıza gerek yok. Temizlike güvencesi ile size en uygun temizlik firmasını tercih edebilirsiniz. Yaşam alanlarımız en çok temizlik ihtiyacı duyduğumuz alanların başında gelmektedir. Ancak ev temizliği, hele bir de zaman sorunu yaşıyorsanız içinden çıkılmaz bir soruna dönüşebilir. Kirli ve dağınık bir evde kimse oturmak istemez. “Zaman bulamıyorum”, “işten eve yorgun geliyorum temizlik yapmaya halim kalmıyor” gibi bahaneler artık geride kaldı. Temizlike, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Van ev temizliği firmaları konusunda da sizlere etkin hizmeti güvence ile sunmakta.

Van Ev Temizliği Hizmetine Neler Dahil

Banyo, mutfak, oturma odası, salon ve yatak odalarının tüm temizliği, Van ev temizliği şirketi veren firmalar tarafından karşılanmaktadır. Bütün çöplerin toplanması, yerlerin silinip süpürülmesi, camların silinmesi, banyo ve tuvaletlerin yıkanması ev temizliğine dahildir. Ayrıntılı ev temizliğiniz firmalar tarafından yapılacaktır. Bunun yanında bu hizmete dahil olmayan bazı hususlar ise şunlardır:

  • Dış cam temizliği
  • Haşere ve böceklerin ilaçlanması ve temizlenmesi
  • Çok büyük ölçülere sahip balkonların yıkanması ve temizlenmesi
  • Derin lekelerin çıkarılması
  • Yemek pişirmek gibi temizlik dışı işler
  • Uzun süredir temizlenmemiş küf temizliği
  • Fırın, buzdolabı ve dolapların için temizlenmesi

ev temizliği hizmetine dahil olmayan işler arasındadır. Bu noktada ücretler de evinizin oda sayısı, temizlenecek alanların büyüklüğü, kirlilik oranı gibi bir çok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Takdir edersiniz ki 1+1 bir ev temizliği ile 3+1 bir ev temizliği yapmanın fiyatı aynı olmayacaktır. Bu nedenle fiyat teklifi alırken, temizlenmesini istediğiniz evin kriterlerini doğru beyan etmekte yarar olacaktır.

Temizlike.com Güvencesi Evinizde

Artık Temizlike var! Van ev temizliği konusunda da alanında uzman iş ortaklarımız ile haftanın yedi günü yirmi dört saati kısacası siz ne zaman isterseniz hizmetinizdeyiz. Bizlere ad soyad, telefon numarası ve bulunduğunuz şehri bilrdirdiğiniz aman anlaşmalı olduğumuz yüzlerce firma içerisinden size en uygun olan temizlik şirketinden destek alabilirsiniz. Van’ın Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Edremit, Erciş, Gevaş, Gürpınar, İpekyolu, Muradiye, Özalp, Saray ve Tuşba ilçelerinde de Temizlike olarak hizmet vermekteyiz.

Editör: Wan Haber