Van'da belediyelerin kayyum eliyle yönetilmesi sonrası göreve başlayan isimlerden birisi olan Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, Van'daki görevini  tamamladı.

Van Valisi olarak göreve atandıkan sonra aynı zamanda Van Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği yapan Murat Zorluoğlu döneminde VASKİ genel müdürlüğü yapan Tekataş, flaş bir karar ile Trabzon'a atandı.

Van'da görev yaparken seçimlerde memleketi Elazığ'dan belediye başkan aday adayı olan, adaylığı gerçekleşmeyince görevine geri dönen Tekataş, Zorluoğlu'nun başkanlığa seçildi Trabzon'da yeni görevine başladığını duyurdu.

Zorluoğlu ile Van'dan önce Elazığ'da da mesai yapan Ali Tekataş, Van eski Valisi'nin belediye başkanı olarak seçildiği Trabzon'da onun ekibinden bir isim olarak bu kez de Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne atandı.

ATAMAYI KENDİSİ DUYURDU

Tekataş, o atamayı kendi sosyal medya hesabından şu sözlerel duyurdu: "Bugün itibariyle Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (TİSKİ) Genel Müdür olarak atanmış bulunuyorum. Yaklaşık olarak 2 yıl boyunca birlikte VASKİ Genel Müdürlüğü ve Van BŞB ‘ında görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğum çalışma arkadaşlarıma, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanlarımıza, özellikle birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum, bizi tekrar bu kutsal göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Murat ZORLUOĞLU’na, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve değerli Van halkına saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Herkesin dualarını bekliyorum." (ŞEHRİVAN GAZETESİ)

 

Editör: Wan Haber