"Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Şirketimiz Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Kurban Bayramında da tüketicilerine kaliteli ve kesintisiz enerji verebilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" denildi.

Şirket Müdürü Emrullah OKUDUCU tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Hizmet bölgemizde bulunan tüm il, ilçe, köy ve mezralarda yaşayan vatandaşlarımızın bayram süresinde de elektrik konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla; bakım, onarım ve yatırım çalışmalarımıza özellikle bayram öncesinde yoğunluk verdik. Bayram süresinde de olası bir arızaya mümkün olan en kısa sürede müdahale edebilmek adına SCADA ve Çağrı Merkezlerimiz ile arıza onarım ve bakım ekiplerimiz teyakkuz halinde görevlerinin başında olacaktır. Ayrıca bakım, onarım ve yeni tesislerin devreye alınması amacıyla gerçekleştirdiğimiz planlı kesintiler bayram süresince yapılmayacaktır.

Bu vesileyle; Kurban Bayramının birliğimizi, kardeşliğimizi ve toplumsal enerjimizi daha da artırmasını temenni eder VEDAŞ ailesi olarak halkımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlarız." 

Editör: Wan Haber