Dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte kent genelinde her yer beyaza büründü. Karın uzun süre yağmasından dolayı okulların kar tatili olabileceğini düşünenler Wanhaber.com’a adeta akın etti. Gece boyunca verilecek kar tatili müjdesini bekleyen veliler, öğrenciler ve öğretmenler, son dakika gelişmelerinin paylaşıldığı haberin altında yüzlerce yorum yaptılar.

VALİ BİLMEZ’E SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTILAR

Yapılan yorumlarda Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’e sesini duyurmaya çalışan vatandaşlar, karın yoğun yağdığını ve okulların tatil edilmesi gerektiğini belirttiler. Haberimizin altına dakikada onlarca yorum yağarken, vatandaşlar arasında sohbet havası da oluştu.

EN İLGİNÇ YORUM LİSELİ AŞIKTAN GELDİ

Van’da yaşayanların büyük bir çoğunluğu haberi takip ederken, bir lise öğrencisi hoşlandığı kız arkadaşına WanHaber üzerinden çağrı yaptı. Genç öğrenci hoşlandığı kız arkadaşının ismini vererek ”Bunu okuyorsan ben sensiz yapamadım, ikimiz de göğe bakabiliriz. Tatil olsa da olmasa da seni yarın bir daha göreceğim” yorumunda bulundu. Yapılan bu yorum görenleri gülümsetti.

WANHABER’E TEŞEKKÜR

Van’daki gündemin nabzını tutan WanHaber.com okuyucular tarafından da takdir topladı. Gecenin geç saatlerine kadar sitede online olarak bekleyen bir çok vatandaş yaptıkları yorumlarla seslerini duyurmada aracı vazifesi gören WanHaber’e teşekkür ettiler.

Editör: Wan Haber