İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Ulaştırma Bakanlarından Necdet Menzir'in ölümüne ilişkin, "Karaciğer değişikliği yapılmıştı ve başka bir rahatsızlıktan dolayı da problemleri mevcuttu. Ağır bir rahatsızlığı uzun bir süredir çekiyordu" dedi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Ulaştırma Bakanlarından Necdet Menzir'in ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere International Hastanesi'ne geldi. Hastaneye girişi sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Mutlu, Menzir'in uzun süredir rahatsızlığı olduğunu belirterek, "Uzun bir süredir yoğun rahatsızlığı devam eden Sayın Bakanımız Hakk'ın rahmetine kavuştu, mekanı cennet olsun. Muhterem ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Her fani ölümü tadacak ama netice itibariyle sevilenlerin kaybı sevenleri açısından bir acıdır. O nedenle bütün sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Ülkemize muhtelif yerlerde görevler yapmış, emniyet teşkilatında hizmet vermiş, bakan olarak ülkeye hizmet vermiş değerli bir büyüğümüz. Ailesine taziyede bulunmak amacıyla bizde hastaneye geldik. Rahatsızlığı karaciğer değişikliği yapılmıştı ve başka bir rahatsızlıktan dolayı da problemleri mevcuttu. Ağır bir rahatsızlığı uzun bir süredir çekiyordu" dedi.
Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çapkın hastaneden çıktığı sırada Necdet Menzir'in kızının ise ağlayarak hastaneye girdiği görüldü.

NECDET MENZİR KİMDİR?
1945 yılında Bursa'da doğan Necdet Menzir, Ankara Polis Akademisi'ni bitirdi. Ordu, Denizli, Diyarbakır ve Olağanüstü Hal Bölge, Kocaeli ve İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü yaptı. 20. Dönem İstanbul Milletvekili seçilen Menzir, Ulaştırma Bakanlığı görevinde de bulundu. Menzir, evli ve 2 çocuk babasıydı.
(AU-ET-CC-Y)

02.02.2013 14:34:46 TSI

Editör: Wan Haber