'Unutma Beni' adlı televizyon dizisinin 1000. bölümünün yayınlamasıyla nedeniyle, Ankara Palas'ta kutlama programı düzenlendi.
Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Unutma Beni' dizisinin oyuncuları, Ankara Palas'da gerçekleştirilen '1000. bölüm' etkinliğinde bir araya geldi. Kutlama öncesi bir basın toplantısı düzenleyen oyuncular, diziyle ilgili duygularını aktardı.
Dizinin başrolünde oynayan Didem Özkavukçu, her gün izleyenlerin evlerine misafir olduklarını belirterek, izleyenlerin kendisine 'Artık evimizin kızısın' dediklerini anlattı. Özkavukçu, haftalık dizilerin biraz daha şatafatlı olduğunu, insanlara daha uzak göründüklerini ifade ederek, "Biz insanlara daha yakınız" diye konuştu.
Unutma Beni dizisinin 'Şeker Hala'sı Füsun Günuğur, dizide 5 yıldır dayanışma ve paylaşma ortamının olduğuna dikkat çekerek, "Dizini başarısı da birbirimizi fazla sevmemizden kaynaklanıyor. Ayrıldığımızda gerçek ailelerimizden kopmuş gibi bir duygu yaşayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Hikmet rolünü oynayan Kurtuluş Şakirağaoğlu da, ideallerle yola çıktıklarını ve 5 yıl içinde bin bölüme ulaşmayı başardıklarını söyleyerek, "Seyirciler Füsun'la ikimizi kardeş sanıyorlar. Kardeş haline geldik. Gerçekten dizideki kızıma, 'kızım' diyorum. Bu da bizi birlikte tutuyor. Bin bölüm yapmanın sırlarından biri de birlik ve beraberlik. Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz" diye konuştu.
Rıfat karakterini canlandıran Sabri Özmener, dizide tecrübeli oyuncuların varlığına işaret ederek, para ile alınamayacak tecrübenin dizide olduğunu ifade etti.
Ankara'da çalışmanın daha kolay olduğunu kaydeden oyuncular, Ankara'nın oyunculuk açısından daha rahat olduğunu kaydettiler. Dizi oyuncuları basın toplantısının sonunda toplu fotoğraf çektirdiler.
(AUÖ-YHY-Y)

07.01.2013 19:10:35 TSI

Editör: Wan Haber