Ünlü oyuncu İsrafil Köse dün akşam saatlerinde Kadıköy'de motosikletiyle kaza yapmış, ağır yaralanan oyuncu Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırılmıştı. Köse'den üzücü haber sabah saatlerinde geldi. Oyuncu İsrafil Köse'nin sabah saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenilirken, Köse'nin eşi Şengül Köse basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Şengül Köse, "Dün saat 18.30 civarı arkadaşlarıyla bir mekandan çıkıyor. Kadıköy'de Ayrılıkçeşmesi durağının olduğu yerde motorla giderken sağ şeritte yanlış duran bir taksi kontrolsüzce sürücü kapısını açıyor. Kasisten geçerken kapının açıldığını geç fark ettiği için frenine basıyor ama onun hızıyla otomatik olarak kapıya çarpıyor. Motoruyla beraber 14 metre sürükleniyor. Kaldırıma çarpıyor ve motoru tekrar sürüklenip İsrafil de bir yere çarparak durabiliyor. Olay yerindeki görgü tanıklarının söylediği, kalbi duruyor kendisinin, görgü tanıkları kalp masajı yapıyorlar.

Ambulans kısa bir süre içerisinde geliyor. Ambulans geldiğinde de kalp masajına devam ediyorlar. Hastaneye eks diye getiriyorlar ama hastaneye geldiğinde de kalp masajına devam ediyorlar. Doktorlar sağ olsun 3 saat uğraşıyorlar. Ardından beyninde bir kanama olduğu fark ediliyor. Beynindeki kanamayı durdurdular. Sonra kaburgaların da kırık olduğu için ciğerine batıyor. Sağ ciğerlerinde kanama meydana geliyor. Dünden bugüne şuan için net bir şey söylememiz mümkün değil.

Şuan bilinci kapalı komada kendisi net bir şey söyleyemiyoruz. Şimdilik nefes alıyor, kalbi atıyor. Zaten doktorlar beni yanına alıyorlar. Ben yanına girip elini tutup, konuşuyorum. Şuan yaşıyor yani ve dualarımıza ihtiyacı var" dedi.  İHA

Editör: Wan Haber