Beraberinde bulunan meclis üyeleri ve birim müdürleri ile merkezden uzak 67 mahallenin tümünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akman, belediyenin yıl içinde o mahallelerde yaptığı hizmetleri yerinde inceleyerek, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyip taleplerini aldı.

“Biz sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yapıyoruz”
Başkan Akman, cumartesi ve pazar günleri korona virüs tedbirleri kapsamında ziyaretlerini gerçekleştirdi. Halkın kendisini yönettiği belediye başkanına yakın olmasının en doğal hakkı olduğunun altını çizen Başkan Akman, “Bugün geleceğin Tuşba’sını, sakinleri ile birlikte planlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımız makama gelemiyorsa biz onların ayağına gideriz. Çünkü biz onlara efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” şeklinde konuştu.

2021 yıl projeleri hakkında gittiği mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Akman, her mahalleye eşit oranda hizmet götürme çabası içinde olduklarını vurguladı.

Başkan Akman, “Tuşba’da hayata geçireceğimiz projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Çünkü biz sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yapıyoruz. Vatandaşlarımızın destekleri ile Tuşba’mızı Van’ın yükselen değeri yapacağız. Geleceğin Tuşba’sını planlamak adına yaptığımız mahalle ziyaretlerimizi tamamladık. Vatandaşlarımızın yaşadığı ancak belediyenin hizmet alanına girmeyen yol, su, elektrik gibi başlıca sorunlarını ise ilgili kurum yetkilileri ile yaptığımız toplantılarla ele alarak çözmeye çalışacağız. Aynı zamanda belediye olarak bu konuların da takipçisi olacağız” dedi. İHA

Editör: Wan Haber