Türkiye'de internet kesilecek mi? TTNET cevap verdi. Türkiye'de internet kesilecek mi? TTNET yarın interneti kesecek mi? Türkiye bu iddialarla çalkalanırken TTNET internet kesintisi haberleri ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. İşte TTNET'den yapılan yarın Türkiye'de yapılacak internet kesintisi ile ilgili o açıklama. 

Akşam saatlerinde TTNET'in kullanıcılarına mesaj göndererek "bazı noktalarda internet kesintileri yaşanabileceğini" bildirdiği iddia edilen mesajlar yayıldı sosyal medyada. İnternetin 08.00-16.00 arasında kesileceği iddilarına TTNET açıklama yaparak haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

MESAJ EKRANLARA DA YANSIDI

CNN TÜRK'te 5N1K programında Cüneyt Özdemir, konuğu olan Bilişim Hukukçusu Gökhan Ahi'ye sordu. Gökhan Ahi, "Büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Zaman zaman erişim sağlayıcılar servis kesintilerini aboneye duyurur. TT Net, 131 abonenin etkileneceğini açıklamıştı." dedi.

TTNET: İDDİALAR DOĞRU DEĞİL

Bu iddianın ardından akıllara haftalardır 25 Mart'ta çok önemli bir kaset ya da kayıt yayınlanacağının öne sürülmesi akıllara geldi ve internetin bunun için kesileceği sosyal medyada konuşuldu. Tüm bunların ardından TTNET bir açıklama yaparak internetin kesileceği iddialarının doğru olmadığını belirtti.

"HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

TNET'ten yapılan yazılı açıklamada, ''TTNET tarafından 25 Mart tarihinde,Türkiye genelinde internet erişiminin kesileceğine ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız' denildi.

İşte TTNET tarafından gönderildiği iddia edilen mesaj:

1-009.jpg

Editör: Wan Haber