Manisa'da, bir otomobille ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü. Kaza Güzelyurt Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı Kavşağı’nda meydana geldi. Murat Aksoy (25) yönetimindeki 35 AZ 9029 plakalı otomobil, Ahmet Altun (22) idaresindeki 45 DN 720 plakalı ticari araca çarptı. Baba oğulun bulunduğu ticari araç çarpmanın etkisiyle 20 metre sürüklendi. Ticari araçta ön koltukta bulunan baba Mehmet Cemil Altun, asfalt ile oturduğu koltuk arasında sıkışarak can verdi.


Kazada hayatını kaybeden Altun’un oğlu Ahmet Altun ve otomobil sürücüsü Murat Aksoy ile otomobilde bulunan annesi Halime Aksoy ve ablası Esra Nur Aksoy da kazayı yara almadan atlattı. Kazanın etkisiyle şok geçiren sürücü Murat Aksoy, annesi Halime Aksoy ve ablası Esra Nur Aksoy ambulansla Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi ile Grand Medical Hastanesi’ne sevk edildi. 


Babasının cansız bedenini gören Ahmet Altun da fenalık geçirdi. Polisler Ahmet Altun'u güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Cemil Altun’un cesedi savcının incelemesinin ardından cenaze aracıyla Manisa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Wan Haber