Tekvandoda Türkiye Şampiyonu olan Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'u makamında ziyaret etti.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. 27 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında Bursa'da yapılan Türkiye Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası'nda ilçeyi temsil eden Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Fatma Sarıdoğan ve Tuğçe Merve Zinal, kilolarında Türkiye Şampiyonu olarak ilçenin gururu oldu. Şampiyon takımın sporcuları, madalyalarıyla Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'u makamında ziyaret etti. Sporcuları tek tek kutlayarak başarılarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Dr. Erhan Erol, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlere olan inancımızın ve güvenimizin ne kadar doğru olduğunu göstermeniz bizi ve tüm ilçemizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Belediye olarak kulübümüz ve sporcularına desteğimiz tüm hızıyla sürecektir. Hepinizi kutluyor, spordaki başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Bayan Takımının Türkiye Kulüpler Şampiyonu olarak ilçeye dönmelerinden büyük bir gurur duyduğunu belirterek, "Bu başarı spora verilen desteğin ilçeye somut bir şekilde dönüşünün en canlı göstergesi. Sporcularımız katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları sonuçlarla yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Bu şampiyonlukta ilçemiz adına son derece önemli bir başarıdır" diye konuştu.
(ÇK-OK-Y)

04.12.2012 17:47:29 TSI

Editör: Wan Haber