Gaziantep'in Araban ilçesinde yaşayan ve alkol ve madde bağımlısı olduğu belirtilin 37 yaşındaki gencin, tedavi sonucu bağımlılıktan kurtulduğu bildirildi.
Araban ilçesinin Yeşilova mahallesinde ikamet eden 37 yaşındaki Mahmut Erdal Gülmüş, Adana Doktor Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi'nde gördüğü tedavi sonucu 11 yaşından beri bağımlısı olduğu alkol ve madde içiciliğinden kurtulduğunu söyledi.
Mahmut Erdal Gülmüş, 26 yıllık alkol ve madde bağımlısı olduğunu belirterek, Araban ilçesi eski Kaymakamı Emre Nebioğlu'nun desteğiyle geçtiğimiz aylarda Adana Doktor Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne tedavi için gittiğini söyledi. Gülmüş, "Yaklaşık 5 ay kadar gördüğüm alkol ve madde bağımlılığı tedavimin sonunda geçici taburcu oldum ve şuanda doğup büyüdüğüm Araban ilçesindeki annem, babam, kardeşlerim ve arkadaşlarımla birlikte alkol ve madde bağımlılığından kurtulmuş olarak hayatıma devam ediyorum. Defalarca alkol ve madde bağımlılığından kurtulmak istedim. Ama bir türlü kurtulamadım. Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu'nu ziyaret ettim ve bağımlısı olduğum alkol ve madde bağımlılığından kurtulmak istediğimi, bunun için tedavi görmek istediğimiz söyledim. Beni Adana Doktor Ersin Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmem için maddi destek sağlayıp gönderdi. Ben 26 yıl önce kullanmaya başladım alkol ve madde bağımlılığından kurtuldum. Türkiye'deki tüm alkol ve madde bağımlıları da isterlerse benim gibi tedavi görüp kurtulup sağlıklı hayatlarına yeniden başlayabilirler. Benim alkol ve madde bağımlılığından kurtulmam için tedavimin başlamasında destek veren başta ailem ve devlet büyüklerime teşekkür ederim" dedi.
(AI-MEF-Y)

18.12.2012 17:41:04 TSI

Editör: Wan Haber