31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çalışmasını yürüten Takva, önemli kesimlerden destek almaya devam ediyor.

İlçe ilçe gezen, kentin önemli dinamikleri ile buluşan ve seçim ofisinde bir çok kesimi ağırlayan Takva’ya bir destek de Slehi aşiretinden geldi.  Hakkari’de yaşayan, Van’da da kalabalık bir nüfusa sahip Slehi aşireti kanaat önderlerinden Mehmet Alay Atlı ve beraberindeki heyet Takva’yı ziyaret ederek başarılar diledi. Takva’ya seçim sürecinde destek olacaklarını açıklayan aşiret üyeleri, adaylığı için de Takva’yı tebrik etti.

BU ADAYLIK HEPİMİZE VERİLDİ

Kanaat önderi Atlı’ya ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Takva, burada kendisiyle bir araya gelen isimlere yönelik bir de konuşma gerçekleştirdi. “Bu adaylık sadece Necdet Takva’ya verilmiş bir adaylık değil, bu benimle birlikte sizlerin ve bu kentte yaşayan herkese verilen bir görevdir.” Dedi. Adaylık süreci boyunca çok önemli destekler aldığını söyleyen Takva: “İsmimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan tarafından açıklanmasından bu yana sizin gibi kıymetli çevrelerin desteğini gördük. Bu süreçte kıymetli geri dönüşler oldu. Adaylığımızın bir çok kesimden olumlu karşılandığına şahitlik etti. Bu bizler için çok önemlidir. Bu kentte bir çok kesimin desteğini almak, adaylığımın memnuniyetle karşılanması benim için de çok kıymetlidir.” Dedi.

BU DESTEK BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR

Takva, Van’da yapacakları önemli çalışmalar olduğunu ve bu çalışmalarda amaçlarının kenti ortak paydada buluşturmak olduğuna vurgu yaptı.

Takva, “Van sadece Vanlıların yaşadığı bir şehir değil bölgedeki bir çok ilin nüfusunu barındıran bir kenttir. Van bölgenin en önemli kentidir. Bizler de bu kentte yaşayan tüm kesimleri memnun edecek çalışmaların ve hizmetlerin hayata geçmesi noktasında görevlendirildik. Kazanırsak kentin tüm önemli sorunlarını çözüme kavuşturacak ve yaşanabilir bir kent kuracak bir vizyon ile çalışıyoruz. Van’ı bambaşka bir kent yapacak ve tüm dinamikleri ile daha yaşanılabilir bir kent yapacak fikrimiz ve projelerimiz hazır. Sizlere, Van’da yaşayan tüm kesimlere düşen Van odaklı bir destek oluşturmaktır. Sizlerin bu noktadaki desteği kıymetlidir. Desteğinizi alıp kazandıktan sonra hizmet etmek de bizim boynumuzun borcudur.” dedi.
(Bölge Gazetesi Haber)

Editör: Wan Haber