İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Haber Türk ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Kübra Par'ın modaratörlüğünü yaptığı programda gazetecilere flaş açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, geçmişten bu güne sigorta şirketinin olduğunu ve geçmişteki geçimini o şekilde sağladığını açıkladı.

Bakan Soylu'nun "Benim sigorta şirketim vardı. Ben yıllardır bu devlete fatura kesiyorum. Gelirimi buradan elde ediyorum" ifadelerini kullandı. İzleyicilerin hepsi "Süleyman Soylu'nun Sigorta Şirketi Hangisi?" diye Google'de aratmaya başladı.

Engin Sigorta'nın kurucusu olan Süleyman Soylu, "Benim en mutlu olduğum zaman odamda poliçe kestiğim zamandı. Poliçenin yazıcıdan çıkarkenki sesi beni çok mutlu ediyordu" dedi.

Süleyman Soylu'nun Sigorta Şirketi hakkında bilfi

Engin Sigorta, temel özelliği "güven" olan sigorta sektöründe, 15 yıla yakın bir süredir  müşterilerine verdiği güvenle konusunda haklı bir başarıya imza atmıştır.

Süleyman Soylu başkanlığındaki şirketimiz, kurulduğu günden beri hemen hemen değişmeyen kadrosuyla uzmanlaşmaya önem vermiş, bu tecrübe ve bilgi birikimini müşterilerinin zor günlerinde sorunlarını etkili bir biçimde çözmeye yönelik olarak kullanmıştır. 

Editör: Wan Haber