Türk dizi tarihinin belki de en uzun soluklu ve en etkili yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi'nde tabiri caiz ise omuz omuza çarpışan iki kişi vardı. Biri Süleyman Çakır yani Oktay Kaynarca, diğeri ise Polat Alemdar yani Necati Şaşmaz.

Bu ikili arasındaki dostluk, muhabbet, mücadelelere karşı birlikte koyma ve bazen de esprili konuşmalar hepimizin aklında mıh gibi duruyor.

Hatta öyle ki Süleyman Çakır dizide öldükten sonra Türkiye’nin hemen her tarafında gıyabi cenaze namazları kılındı, yay tutuldu.

Bir dizinin insanları nasıl olurda bu kadar etkileyebileceği konusunda yazılar yazıldı, söyleşiler yapıldı.

Süleyman Çakır’ın Kurtlar Vadisi dizisinde hayatını kaybetmesi senaryo gereğiydi. Fakat diziyi sevenler adet ölümü yaşadılar. Bu nedenle bazen, senaristlere sosyal medya platformlarından Süleyman Çakır’ın sanki ölmemiş de geçici olarak yurtdışına çıkmış gibi gösterilmesi ve tekrar aradan zaman geçtikten sonra diziye dahil olmasını talep ettiler. Fakat senaristler kararlarını çoktan vermişlerdi.

Artık Süleyman Çakır yoktu. Polat Alemdar: Memati, Abdülhey ve Erhan’ı da yanına alarak Süleyman Çakır’ın eserini ve kendilerine devretmiş olduğu bayrağı en zirveye dikmek amacıyla bütün illegal kurumlara, kişilere karşı canla başla mücadele etmeye başladılar.

Aradan zamanın geçmesi ile beraber dizi bazen kanal değiştirdi, senaryosu değişti.

Süleyman Çakır ve Polat Alemdar’ı aynı karede görmeyi hasretle bekleyen izleyici kitlelerinin müjdeli haber geldi.

Süleyman Çakır Ve Polat Alemdar Aynı Dizide

  • Azdan az, çoktan çok gider.
  • Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım. Belimizdeki silahta aynı olsun ki belimiz bükülmesin.
  • İki kişinin bildiği sır değildir.
  • İstanbul’a sefir olduk, evde sefil olduk.
  • Kimse benden çalamaz.
  • Ne güzel İstanbul be!

Bu sözleri nereden hatırlıyoruz? Kurtlar Vadisi dediğinizi duyar gibiyim.

Süleyman Çakır Ve Polat Alemdar Seneler Sonra Aynı Dizide!

Kurtlar Vadisi dizisinin efsanevi iki karakteri Süleyman Çakır ve Polat Alemdar’ı canlandıran Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz seneler sonra aynı dizide bir araya gelecekler.

Seyircide Heyecan Doruğa Çıktı

Bir gazete haberine göre, Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır karakterine hayat veren ve şimdi Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz (EDHO) isimli projede Hızır Çakırbeyli karakterini oynayan Oktay Kaynarca ile tekrardan aynı proje içerisinde buluşacak olması izleyicilerde yüksek heyecana yol açtı.

Özellikle de son zamanlarda Türkiye’de dizi sektöründe rekabet gittikçe kızışmaktadır. Yapımcılar, reytingleri daha üst sıralara taşımak için hiç olmadık işlere imza atabilmektedir. Bazen Süleyman Çakır ve Polat Alemdar’ın aynı karede yer alması gibi izleyicilerde yüksek heyecana yol açan çeşitli işlere imza atmak bu işlerden bazılarıdır.

Editör: Wan Haber