Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde kurulan gençlik ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Çeşitli programlara katılmak amacıyla Sabah saatlerinde Van kentine gelen Bakan Kasapoğlu, katılmış olduğu AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Olağan genel kurulunun sonrasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne geçti.

 Gençlik Ofisi açılışında bir konuşma yapan Bakan Kasapoğlu Van'ı hem bölgesel, hem de ulusal manada bir üs haline getirdiklerini belirtti. Bakan Kasapoğlu, Van'ın gençliği yalnızca nüfus ile değil, dinamizm heyecanı ilacı Öncü bir ildir. Her faaliyetimiz açısından Van'da İnşallah çok hızlı bir biçimde hareket edeceğiz. Yeni tesisleri  bütün imkanlar ile buluşturacağız. Bu güzel çalışma olan genç ofisin başta Yüzüncüyıl üniversitemizin gençleri olmak üzere, bütün Van halkı açısından hayırlı olmasını diliyorum.

 Geçtiğimiz haftalarda imzalamış olduğumuz protokollerle hem Van, hem de Van'ın ilçelerinde Hatta köylerine kadar çok önemli Tesisleri birlikte inşa edeceğiz. Bu manada her tesisin aynı zamanda bir genç Ofis olduğunu da vurgulamak istiyorum. Tüm tesislere hep beraber sahip çıkacağız. Genç ofis Türkiye'nin en hızlı gerçekleştirilen Teftiş edilen ve donatılan genç Ofisi olmayı başardı. Bu anlamda Van'daki çalışma arkadaşlarıma, rektörümüz ekibine teşekkür ediyorum. Dedi.

Editör: Wan Haber