Hayırseverler tarafından gönderilen kışlık giysiler; Milli Eğitim Şube Müdürü Bakır Bedevioğlu, Muradiye Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Yıldırım Ağaoğlu ve yardımları sağlayan öğretmen Sultan Keskin tarafından öğrencilere giydirdi. Twitter ve facebook üzerinden şirketlere ve yardımseverlere mail attığını belirten Sultan Keskin, “Onlar da gerçek olup olmadığı konusunda bizi teyit ettiler. Böylece paylaşa paylaşa birçok insana ulaştı. Daha sonra ulaştığım herkes tarafından beklediğimizden daha fazla yardım geldi” dedi.

Antalyalı ve ilçede 6 yıllık öğretmen olduğunu belirten Sultan Keskin, “Köylerdeki tüm okulların mevcuduna göre kendi ellerimle öğrencilere giydirdiğim bu sıcak yardım, onların mutluluğu yüzlerine yansıdıkça ben de kendimi çok mutlu hissediyorum. Kırsal kesimlerde yaşayan ve maddi imkânsızlıklar içerisinde olan ailelere destek, öğrencileri ise baştan sona giydirmek velileri ve öğrencileri mutlu ettiği gibi bizi de sevindirdi. Bu sömestri tatilinde öğrencilerimize bir hediye oldu” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Bakır Bedevioğlu ise; öğretmenin çabasına diyecek kelime bulamadığını belirterek, “İlk kez bu kadar geniş kapsamlı ve bir o kadar da kaliteli yardım dağıttık. Öğretmenimiz bir haftadır köylerdeki tüm okulları gezerek bu sıcak ve bir o kadar da güzel yardımları dağıtırken yorgunluğu yüzüne yansıyor. Biz de bu giysileri öğrencilere dağıtmak üzere kendisini yalnız bırakmamak ve dağıtırken katkıda bulunmak için öğretmenimizin yanındayız. Kendisini tebrik ediyor ve yardımları gönderen hayırseverlere öğretmenim ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Wan Haber