Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan Şaziment Gümüşlü, geçen hafta çalınan terrier cinsi köpeğini, elinde köpeğin fotoğraflarıyla birlikte sokak sokak arıyor.
Pazar Mahallesi'nde yaşayan aynı zamanda Hayvanları Koruma Federasyonunun Kadirli Temsilciliğini yapan Şaziment Gümüşlü'nün köpeği evinden çalındı. 2 aylıkken beslemeye başladığı ve "İhtiyar" adını verdiği terrier cinsi köpeği geçen hafta evinden çalınması üzerine Gümüşlü çareyi köpeğin fotoğraflarını bastırıp sokak sokak aramakta buldu.
Polise de köpeği çalındığı için başvuru yapan Gümüşlü, "İnanıyorum ki köpeğim bulunacak. O bizim ailemizin bir ferdi gibiydi. Geçtiğimiz hafta gece evimin önünden çalınmış. Polise başvurdum. Sağolsun polislerimiz ilgileniyor. Bende köpeğimin fotoğraflarını çoğalttım. Yakın mahallelerde tanıdığım tanımadığım herkese fotoğraflarını gösteriyorum. Köpeğimi gören olursa bana haber vermesini istiyorum" şeklinde konuştu.
Köpeğini çalan kişilere de seslenen Şaziment Gümüşlü "Lütfen aldığınız gibi evimin önüne bırakın. O cins köpek. Sizin elinizde yaşamaz üzüntüden ölür" dedi.
(SLÇ-ÖK-Y)

05.02.2013 11:36:01 TSI

Editör: Wan Haber