Bugün 8 Ocak Cuma yani akşam saat 21:00’dan itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanacak, yarın 9 Ocak ve bir sonraki gün 10 Ocak tarihinde de sokağa çıkma yasağı tam gün şeklinde uygulanacak. Ta ki 11 Ocak sabahı saat 5:00’a kadar bu yasak bu şekilde devam edecek.

Şok Market Saat 10:00’da Açılıyor (Bugün)

ŞOK market açılış kapanış çalışma saatleri marketlerden alışveriş yapacak olan vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Koronavirüsü ile mücadele bağlamında en son alınan kararlara bağlı bir şekilde bugün akşam saatlerinde saat 21:00’dan itibaren başlamak suretiyle 11 Ocak 2021 sabahı saat 5:00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Peki bugün Şok Market açık mı? Saat kaçta açıldı, saat kaçta kapanacak? İşte tüm bu soruların cevaplarını sizler için hazırladık.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilmiş olan genelgeye göre market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu tarihlerde Saat sabah 10:00’dan saat 20:00 saatleri arasında faaliyetlerini sürdürecek ekmek üretimlerini gerçekleştirildiği fırında unlu mamuller ruhsatlı işyerleri ile bu işyerlerinin yalnızca ekmek satışını gerçekleştiren bayileri de yasak boyunca açık olacak yerler arasındadır.

Editör: Wan Haber