Hediye alırken en özenli olduğumuz, farklılık aradığımız ve içimize sinmeden karar veremediğimiz zamanlar sevgiliye hediye aldığımız zamanlardır. Arkadaşımıza ya da ailemize bazen çok fazla araştırmadan, öylesine hediye aldığımız olabilir fakat sevgilimize asla!

Sevgiliye hediye seçenekleri ile bugüne kadar yaşadığımız sorunların hepsinin yanına bir tik atarak yüzümüzü güldüren Muhiku, her geçen gün ürün çeşitliliğini arttırarak kullanıcılarına ideal hediyenin hayal olmadığını kanıtlıyor. İçerisinde farklı alanlarda kullanılabilecek hediyeliklerin yer aldığı setlerle mutluluğun katlandığı konsept hediye kutusu seçenekleri arasında eminiz ki sevgiliniz için rahatlıkla seçim yapabileceksiniz. Eğer konsept hediye kutusu fikrine aşina değilseniz hemen açıklayalım. Bu kutuların içerisinde kahve, kitap, çay, bakım ürünü, kupa bardak, bez çanta, çikolata gibi farklı ürünler bulunuyor. Ancak merak etmeyin, bu işi profesyonel olarak yapan Muhiku, kategorileri farklı olsa da bu ürünleri birbiriyle uyumlu olacak şekilde harmanlıyor. Yani siz bir kutu aldığınızda içerisindeki ürünler renk ve tarz olarak birbirine yakışacak şekilde yan yana getiriliyor.

Kız arkadaşa hediye almak her zaman çok daha kolaydır. Piyasada kızlar için çok sayıda ürün olması rekabetle birlikte fiyatları da düşürdüğü için yüksek miktarda paralar harcamadan da kızlara uygun güzel hediyeler bulunabiliyor. Söz konusu erkekler olduğunda ise seçenekler daralıyor ve fiyatlar yükseliyor. Muhiku, bu durumun olumsuz etkilerini tamamen yok ederek erkeklerin büyük bir mutlulukla kullanacağı ürünleri hediye kutularında bir araya getiriyor. Sağlıklı cam su şişeleri, filtre kahveler ve kahve demleme aparatları, dünya klasikleri, erkek aksesuarları sevgiliye alınabilecek hediye kutularının içerisinde yer alan ürünlerden bazıları.

Erkek Hediyeleri Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Erkekler ve kadınlar çoğu alanda olduğu gibi hediye konusunda da farklı zevklere ve farklı tercihlere sahipler. Kadınlar için bir hediyenin görünüşü dikkat edilecek ilk noktayken erkeklerde önemli olan daha kullanılabilir olması. Yani dekoratif objelerle doldurulmuş sevimli bir paket erkekleri pek memnun etmeyecektir. Erkek hediyeleri konusunda kullanışlı ve şık alternatifler üreten Muhiku sayesinde artık erkek arkadaşınızı özel günlerde mutlu etmek zor bir iş değil.

Erkeğe Hediye Seçiminde 5 Püf Noktası

  • Erkeğe hediye alırken dikkat edilmesi gereken ilk şey ilgi alanlarıdır. Siz ne kadar seviyor olursanız olun Star Wars sevmeyen bir erkeğe Stormtrooper kupası almanız karşı tarafta hiçbir heyecan uyandırmayacaktır.

  • Erkeklerin çanta, tişört, gömlek gibi tekstil ürünlerine karşı ilgisi kadınlara göre oldukça düşük. Hediye olarak bunları aldığınızda karşı taraf hediyenizi çok beğendiğinden değil alışveriş yapmasına gerek kalmadığı için sevinecektir.

  • Kullanışlı erkek hediyeleri her zaman daha anlamlıdır. Bir hediyeyi alırken kullanım ömrünü de göz önünde bulundurmanızda fayda var. Şık bir kupa, anahtarlık ve bardak altlığı ideal tercihler olacaktır.

  • Erkeğe hediye alırken kesenin ağzını açmak zorunda değilsiniz. Her ne kadar erkekler için üretilen çoğu şey pahalı olsa da Muhiku’daki uygun fiyatlı hediye kutularını değerlendirebilirsiniz.

  • Tekstil ürünleri erkeklerin ilgisini çekmiyor demiş olsak da son dönemin trendy çorapları erkek için harika bir hediye seçeneğidir. Hipster tarzdaki renkli çorapları hediye kutunuza eklemeniz onu kesinlikle mutlu edecektir.

Muhiku’yla Erkek Arkadaşınızı Şımartın!

Muhiku’nun sunduğu erkek hediyeleri sayesinde artık kendinizi hiç yormadan ideal hediyeyi bulabilirsiniz. Sitede erkekler için özel olarak seçilmiş kutulardan herhangi birini seçtikten sonra erkek arkadaşınızın zevklerine göre yan ürünler ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz. Sürpriz yapmak istediğiniz özel günün konseptine uygun olacak şekilde bütçenizi ayarlayarak pahalı ya da ucuz hediye seçeneklerine yönelebilirsiniz.

Türkiye’nin dört bir yanına gönderimlerine hız kesmeden devam eden Muhiku; yeni iş, yıl dönümü, Sevgililer Günü, yılbaşı, doğum günü, eşe Babalar Günü gibi tüm özel anlarda size harika hediye çözümleri sunuyor. Erkek arkadaşınıza doğum gününde Muhiku’dan hediye kutusu almak isterseniz sitede en çok tercih edilen Erkeğe Hediye Kutusu’na şans verebilirsiniz. İçerisinde erkeklere yönelik bakım ürünü, kahve, kahve bilgilendirme kartı, kitap, kalem, mum ve kupa bulunan bu kutu uygun fiyatlı seçim yapmak isteyenlerin favorisi. Üstelik kutunun zengin içeriği ve ürünlerin kalitesi de siz ve erkek arkadaşınız için özel olan anlarda ikinizi de mutlu edecek şekilde oluşturulmuş. Unutmadan söyleyelim, bu sitede alacağınız ya da hazırlayacağınız tüm kutuların içerisine tamamen ücretsiz olarak kendi yazdığınız hediye notu ekleniyor. Bunun için seçiminizi yaptıktan sonra ödeme adımına ilerlerken maksimum 400 karakter olacak şekilde mesajınızı ve kartta gözükmesini istediğiniz ismi yazmanız yeterli.

Yıl dönümü gibi romantizm seviyesi yüksek özel günlerde ya da kocanızın ilk Babalar Günü’nde ona daha lüks hediyeler vermek isteyebilirsiniz. Muhiku her ne kadar fiyatlarını düşük tutarak bütçe dostu bir politika izlese de sitede daha üst segmentte kutular da mevcut. Erkeğe Yeni İş Hediyesi Kutusu olarak satışa sunulan setin içerisinde Pierre Cardin ürünlerine, özel kutulu kalem ve anahtarlığa, deri kartlığa ve erkeklere özel bakım ürününe yer veriliyor. Bu şık ve kaliteli seti kocanıza, erkek arkadaşınıza ya da babanıza gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber