Senaristliğini ve yönetmenliğini Cemil Kılıçaslan'ın yaptığı; Yılmaz Köksal, Bircan Kerem Aysun Güven, Ali Güney, gibi Yeşilçamın usta oyuncularının rol aldığı "Sevda ve İntikam" adlı sinema filminin galası 15 Şubat Cuma günü yapılacak.
Ağırlıklı olarak Kadirli şehir merkezinde ve Cığcık köyünde, bazı sahneleri de Ceyhan ilçesinde çekilen "Sevda ve İntikam" filminin galası da Kadirli'de yapılacak. Filmle ilgili basın toplantısı yapan film ekibi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın toplantısında film ile ilgili bilgi veren yönetmen ve senarist Cemil Kılıçaslan, Kadirli halkına teşekkür ettiğini belirterek, " Burada film çekmekten şahsım ve arkadaşlarımız çok memnun kaldık. Bu projemizden sonra Kadirli'ye tekrardan gelmek istiyoruz. "Sevda ve İntikam" filmimizi tamamladık. Cuma günü galamız var. Ben şimdiden tüm Kadirli halkını galamıza davet ediyorum. Kadirli'de bize her konuda yardımcı olan öncelikle Kadirli halkına ve Cığcık köyüne kaymakamımıza belediye başkanımıza işadamlarımıza sayın Bilal Artıkarslan'a, Kasım Yasdıoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.
Filmde "Cabbar Ağa" rolünü üstlenen "Gurbet Kadını" ve "Arka Sokaklar" dizisinden tanınan oyuncu Bircan Kerem, çekimlerin çok zevkli geçtiğini söyleyerek ilçe halkının kendilerine gösterdikleri ilgiden de memnun kaldıklarını ifade etti. Kerem, "Anadolu da film çekmek bir başka güzel. Sizi hep televizyondan izlemiş olan kitle ile bire bir irtibat halindesiniz. Bu bizlere çok olumlu yansıyor. Kadirli'de olmaktan çok mutluyuz. Filmimiz tamamlandı ve Cuma günü galamız var tüm Kadirli'lileri galamıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.
(SLÇ-AKL-Y)

13.02.2013 13:44:32 TSI

Editör: Wan Haber