Sedat Peker, dün attığı twit sonrası bahsettiği videoyu bugün youtube hesabından yayınladı. Sedat Peker'in "Tayyip abinin damadı serdar ekşi ile yaptığım telefon görüşmesi." başkığıyla yayınladığı videodaki Serdar Ekşi Kimdir? Tayyip Erdoğan'ın damadı Serdar Ekşioğlu kimdir? 

Sedat Peker, twitter hesabı üzerinden "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi." paylaşımında bulundu.

Serdar Ekşi Kimdir? Tayyip Erdoğan'ın damadı Serdar Ekşioğlu kimdir?

Detaylar geliyor, sayfayı yenileyin.

SERDAR EKŞİ (SERDAR EKŞİOĞLU) KİMDİR? İLGİNÇ SURİYE BAĞLANTISI
Pelikan grubu ve AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Serdar Ekşi'nin Suriye ile ilginç bağlantıları dikkat çekiyor.

Daha önce Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine yardım ettiği ileri sürülen Serdar Ekşioğlu ile ilgili 2015 yılında Milliyet gazetesinde şu haber çıkmıştı:

Ünlü iş adamı Serdar Ekşioğlu'ndan Türkmenlere yardım City Ambulans Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ekşioğlu Türkmendağı'na lojistik destek malzemeleri gönderdi. Yardımlar paketlendikten sonra TIR'lar ile gönderildi. Ekşioğlu yaptığı açıklamada "Rus iş adamları kadar devletimizin, hükümetimizin yanında duramıyorsak Türk vatandaşıyım demenin bir anlamı yoktur, böyle bir dönemde devletimize, Türkmenlerimize sahip çıkamayacaksak, ne zaman çıkacağız" dedi. Serdar Ekşioğlu açıklamasında iş adamlarına da çağrıda bulundu. Ekşioğlu, "Büyük iş adamlarımız sadece zekatlarını verseler, Türkmen kardeşlerimiz kurtulur" dedi.

Kaynak: Aykırı

Editör: Wan Haber