Sedat Peker, AK Parti ile ilgili ifşaalarına devam ediyor. Peker şimdi de Erdoğan'ın yeğeninin kocası olan Serdar Ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayınladı. Peker'e yönelik operasyonun değerlendirildiği telefon görüşmesinde çarpıcı konuşmalar geçiyor.

Sedat Peker, YouTube kanalına yüklediği videoda Serdar Ekşioğlu'ndan "Serdar Ekşi" olarak bahsederken, Suriye'ye giden silahlar, Pelikan ve karakolda dövüldüğü ileri sürülen milletvekilil ile ilgili iddialar var.

PELİKAN'IN BAŞI HİLAL KAPLAN'IN KOCASI
Lazoil Petrol firmasının sahibi olan Serdar Ekşioğlu, Peker'e "Reisim" diye hitap ediyor. Peker'in Pelikan grubuna yüklenmesini istemeyen Ekşioğlu, Pelikan'ın başı olarak Hilal Kaplan'ın kocası Süheyb Öğüt ile görüştüğünü belirtiyor. Peker de bunun üzerine kendisine haber gönderdiklerini ama görüşmek istemediğini ifada ediyor.

FATİH TEZCAN İLE BANA ULAŞTILAR
Pelikan mensubu Fatih Tezcan ile görüştüklerini ve Fatih'i sevdiğini ifade eden Peker, "Fahit ile görüştük. Bana ulaşmak istediler ama çok sinirliydim görüşmedim. Hala da sinirim geçmiş değil" ifadelerini kullanıyor.

Atatürk konusunda Tezcan ile aynı düşünmediğini ama onun dışında Fatih'i sevdiğini ifade eden Peker, Serdar Ekşioğlu'nun Pelikan'ı savunmasına da tepki gösteriyor.

Peker, "Davutoğlu dedi diye demedin. Bu pelikancıları herkes biliyor" ifadelerini kullanıyor. 

SERHAT ALBAYRAK'DAN HERKES RAHATSIZ
Serdar Ekşioğlu, Serhat Albayrak'ın medya patronluğundan ayrılacağı yolunda söylentiler olduğunu AK Partililerin bile AHaber'e çıkmak istemediğini belirtiyor.

SURİYE'YE GİDEN TIRLAR
Sedat Peker, Ekşioğlu ile görüşmesinde Suriye'ye giden tırlardan da bahsederken "Gidenlerin arasında senin tırların da vardı. Biz gittikten sonrasını bilemeyiz. İçindeki silahları kime verdiler, kime sattılar. Ben silah mı sattım. Sen şahitsin yaa!"

Facetime görüşmesinde Ekşioğlu'nun, Peker'in bu sözlerini doğruladığu görülüyor. 

SERDAR EKŞİ (SERDAR EKŞİOĞLU) KİMDİR? İLGİNÇ SURİYE BAĞLANTISI
Pelikan grubu ve AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Serdar Ekşi'nin Suriye ile ilginç bağlantıları dikkat çekiyor.

Daha önce Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine yardım ettiği ileri sürülen Serdar Ekşioğlu ile ilgili 2015 yılında Milliyet gazetesinde şu haber çıkmıştı:

Ünlü iş adamı Serdar Ekşioğlu'ndan Türkmenlere yardım City Ambulans Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ekşioğlu Türkmendağı'na lojistik destek malzemeleri gönderdi. Yardımlar paketlendikten sonra TIR'lar ile gönderildi. Ekşioğlu yaptığı açıklamada "Rus iş adamları kadar devletimizin, hükümetimizin yanında duramıyorsak Türk vatandaşıyım demenin bir anlamı yoktur, böyle bir dönemde devletimize, Türkmenlerimize sahip çıkamayacaksak, ne zaman çıkacağız" dedi. Serdar Ekşioğlu açıklamasında iş adamlarına da çağrıda bulundu. Ekşioğlu, "Büyük iş adamlarımız sadece zekatlarını verseler, Türkmen kardeşlerimiz kurtulur" dedi.

Kaynak: Aykırı

Editör: Wan Haber