22 Kasım 2014 Sayısal Loto sonuçları bu haftaki çekilişi yapıldı ve sonuçları belli oldu. İşte Sayısal lotonun bu haftaki sonuçları ve kazandıran numaralar. Sayısal loto sonuçları 941. hafta


Milli piyango idaresince yapılan Sayısal loto çekilişi her hafta yapılıyor ve milyonlar kazandırmaya devam ediyor. 22 Kasım 2014 cumartesi  sayısal loto çekilişi ve diğer şans oyunları her hafta belirlenen günlerde yapılmakta ve noter huzurunda tasdiklenmekte ve resmi sayfasında duyrulmaktadır.


Sayısal loto çekilişi 22 kasım 2014 tarihli ve 941. hafta çekilişi yapıldı ve milyonların merakla ve büyük bir heyecanla takip ettiği kazandıran büyük numaralar belli oldu. Sayısal loto çekilişi 22 kasım 2014 sonuçlarının tüm ayrıntılarını büyük ikramiyelerin çıktığı il ve ilçeler kazandıran şanslı numaralar ve kaç bilen çıktı ve ne kadar kazandılar işte sayısal loto çekilişinin bu haftaki tüm sonuçlarına binaen ayrıntılar....


22 KASIM 2014 SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARINA İSTİNADEN:

 

05 22 29 32 46 47

Sayısla loto sonuçları 22 kasım 2014 cumartesi bu haftaki verilere göre : 6 bilen iki çıktı ve kişi başına düşen mikta ise 803.546.75 tl , 5 bilen 181 kişi 3.740,40 tl , 4 bilen kişi sayısı 9.798 kişi 52.25 tl ve 3 bilen kişi sayısı ise 188.569 kişiye düşen miktar ise 7.60 olarak saptandı.

 

22 Kasım 2014 sayısal loto çekilişi sonuçlarının açıklanmasının ardına büyük ikramiye kazanan şehir ve ilçe de belli oldu . Bu sonuca göre Bursa/Gemlik- Tekirdağ/süleymanpaşa il ve ilçeleri büyük ikramiyenin çıktığı yerler olarak belirlendi.

 

sayisal.png

 

sayyy.jpg

 

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

  • (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
  • (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
  • (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.
Editör: Wan Haber