Gaziosmanpaşa’da halka hitap eden Mustafa Sarıgül, hiç kimseyi kimliğine göre ayırmayacağını ifade ederek, İstanbul’da, Gaziosmanpaşa’da 20 yıldan beri süregelen bir yönetimin değişmesinin zamanı geldiğini söyledi.

Her mahalleye 2 tane emekli evi yapacaklarını ifade eden Sarıgül, engellilere yoğun destek vereceklerini söyledi. Başkan Sarıgül, “Hayatımda yandaş çalışanlarla işim olmaz. Candan çalışan, değişim isteyen herkesle yoluma devam ederim. Ülkesi için değil de bireysel menfaatleri için koşanlarla işim olmaz” dedi.

“Az kaldı düşecekler, silkele başkan silkele” şeklinde destek sloganları atan vatandaşlara Başkan Sarıgül, “Benim silkelememe gerek yok, TMSF onları silkelemeye başladı bile. Merak etmeyin” diyerek cevap verdi.

“Üzerimize çok gelecekler” diyen Sarıgül, “Bize çok saldıracaklar. Başkalarını da saldırtacaklar. Ama şunu bilmenizi istiyorum ki, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Mustafa Sarıgül’ün her zaman hakkı da vardır, halkı da vardır” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının bütün kanallarda aynı anda yayınlanmasını eleştiren Sarıgül, şunları söyledi:

“Bakın sayın başbakan televizyona çıkıyor, 18 tane kanal aynı anda yayın yapıyor. Allah gani gani rahmet eylesin Erbakan Hoca’yı, Ecevit’i, Özal’ı, Demirel’i gördük, yapmayın.”

Hiçbir siyasi ayrım yapmayacağını belirten Sarıgül, “Benim görevim yurttaşlarımızın yüzde 100’ünü kucaklamak. Bütün Türkiye, demokratik dünya sizi bekliyor. Çünkü 30 Mart’tan sonra ya demokratik dünyayla buluşacak, ya da Ortadoğu bataklığına saplanacak" şeklinde konuştu.

Sarıgül, kendisine oy verenlere seslenerek, “Hiçbir endişeniz olmasın” diye konuştu.

Başkan Sarıgül, daha sonra partililerle birlikte Gaziosmanpaşa Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Editör: Wan Haber