Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi son olarak sanatçı Ömür Gedik’in bildirmiş olduğu bir köpeği tedavi altına aldı.

Merkeze ilk geldiğinde uyuz olan derisinde ağır yaralar bulunan, tüm tüyleri dökülmüş ve yürüme yetisini kaybetmiş köpeğe, merkezin veteriner hekimleri tarafından özel solüsyonlarla yıkanarak çeşitli tedaviler uygulandı. Tedaviye olumlu cevap veren sokak köpeği tarçın, 4 ay süren tedavisinin ardından inanılmaz bir değişimle sağlığına kavuştu. 4 ay öncesine kadar ölümle burun buruna olan Tarçın değişimiyle görenleri de şaşırttı.

ÖMÜR GEDİK'TEN VAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR
Tedavisinin ardından Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneğinin (HAÇİKO) üyeleri tarafından da ziyaret edilen Tarçın’ın sağlığına kavuşması hem veteriner hekimleri hem de dernek üyelerini mutlu etti. Hayata yeniden dönen Tarçın’ın neşeli görüntülerini sosyal medyadan gören ve paylaşan Sanatçı ve HAÇİKO Başkanı Ömür Gedik Van Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Van Sesi Gazetesi

Editör: Wan Haber