Rüyada Yılan Görmek Ne Demektir?

Yüzyıllardan beridir rüyaları anlamlandıran bilge insanlar genel itibari ile rüyada yılan görmenin saltanata, gizli düşmanlara, çocuğa, kadına, ya da şahsın geçimine delalet eder. Rüyada yılan görmenin rüyayı gören şahsın çevresinde onun kötülüğünü isteyen ve çeşitli düşmanların varlığı şeklinde yorumlanmaktadır. Ayrıca bunun dışında sadece iyi günlerde yanında bulunan kişilerin kötü zamanlarda kendisini terk edeceğini ve bütün bela ve musibetler ile baş başa bırakılacağına işaret eder.

Rüyada yılan görmek bazen de Zenginliğin alameti olarak tabir edilmektedir. Çünkü tarihe ve arkeolojik bulgulara bakıldığında bütün hazine ya da definelerin bekçisi olarak yılan tasvir edilmiştir.

Rüyada Beyaz Yılan Görmek Hangi Anlama Gelir?

En genel anlamıyla rüyada beyaz yılan görmek rüyayı gören şahsın etrafındaki şahıslara hatta çok daha sevmiş olduğu bireylere karşı takınmış olduğu çeşitli kötü ve olumsuz davranışlarını ve tavırlarını değişmesine işaret etmektedir. Normal bir hale sürüklenen anlamına da gelir. Rüyayı gören şahsın diğer fertlerine karşı duymuş olduğu çeşitli güvensizlik ve durumlarından yavaş bir şekilde kurtulmaya başladığını ve yakın zaman içerisinde düzeleceğine tabir edilmektedir.

Bazen de rüyasında yılan gören kişinin gün içerisinde herhangi bir şey yediği ve ona bir başkasının baktığını fakat rüya sahibinin kendisine bakan kişiye yediği şeylerden ikram etmediği için yılan olarak bu olumsuz durumun rüyada kendisi ile karşılaşması durumu olarak nitelendirilir.

Rüyada Siyah Yılan Görmek Hangi Anlama Gelir?

Rüyada siyah yılan görmek daha çok bir kişinin gözünü karartması, kafasına koyduğu herhangi bir emelinin peşinde koşarken karşısına çıkan bütün problemler ile güçlü bir şekilde mücadele etmesi anlamlarına gelebileceği gibi korku saracak kadar tehlikeli bireylere ve o topluluklardan gelecek çeşitli tehlikelere de aynı zamanda rivayet edilmektedir.

Siyah ya da kara her zaman olumsuz olarak tanımlanır. Bu nedenle siyah yılan tıpkı kara kedi görülmesi gibi hem tehlikeli hem de uğursuz olarak rivayet edilir

Rüyada Evde Yılan Görmek

Aslında rüyada evde yılan görmek ev içerisindeki fertler ile aralarının kısa süreliğine dahi olsun bozulacağına delalet eder. Bu durum aslında rüyayı gören kişinin ev ahalisinden birisiyle yakın zaman içerisinde tartışacağının anlamına da gelir.

Rüyada evde yılan görmek ise genel itibari ile bir kimsenin dostlarına, arkadaşlarına dikkat etmesi gerektiği hususunu kendisine  hatırlatmaktadır. Çünkü bir kimsenin evine seveni de sevmeyeni de geliyor. Bu nedenle rüya sahibine burada bir mesaj verilmektedir.

Rüyayı gören kişiye karşı evde bulunan diğer bireylerin illaki düşmanlık besleyecekleri manası çıkmamaktadır. Yani herhangi bir tartışma ya da anlaşamama durumlarına da delalet eder. Bu durum aslında rüyayı gören kişinin evde bulunan diğer bireylere karşı çok daha dikkatli olması ve attığı bütün adamları temkinli bir şekilde atması gerektiğinin işareti olarak karşımıza çıkmaktadır.

Editör: Wan Haber