İnanç gereği, kimi insan kapanmayı kendine farz görürken kimi insanda başı açık olmayı tercih eder. Tabii ki de insanların giyim tarzları özgürlük bağlamında değerlendirilmelidir ve kimse kimsenin yaşam biçimine karışmamalıdır. Fakat bir insanın rüyada kapandığını görmesi dünyevi hayatı ile ilgili çeşitli ipuçlarını vermektedir

Kişinin rüyasında örtünmesi ve kapanması güzel ahlaka ve iyilik yapmak anlamlarına da gelmektedir. Bir şahsın rüyada kapanmayı ve hayal etmesi itibar ve şerefe haya ve edebe işarettir.

Diğer taraftan bir kadının dikkat çekici ve parlak bir biçimde kapandığını görmesi ise töhmet ve çeşitli dedikodulara işaret edilmektedir. Bu durum aslında gerçek hayatta rüyayı gören kişinin arkasından konuşan çeşitli insan gruplarının olduğunun da habercisi olmaktadır.

Unutulmamalıdır ki İslam dinine göre Kapanmak güzel olanıdır yani sırf Dışarıdan bakıldığında güzel görünmek için ya da süslü olmak için kapanan bir kimse Allah rızası için bu vecibe yerine getirmemiş olur.

İslam alimlerinin yapmış oldukları rüya açıklamalarına göre rüyada kapandığını görmenin bir başka anlamlı da rızık ve malların bolluğuna ve aileye yorumlanmaktadır. Memnun kalınacak çeşitli işçileri yaparak dilediği neticeleri almayı ve ondan vazgeçeceğini ve başlamış olduğu noktaya geri dönüş alma kararı alacağına da işaret eder.

Diğer taraftan rüyada bir bayanın kapandığını görmesi, Aslında dünyevi hayatında da kendi iç alemi ile hesaplaşması anlamlarına da gelmektedir.

Rüyada Tesettüre Girdiğini Görmek Hangi Anlama Gelir?

Rüya sahibinin çok değerli bulan ve arkasından da sıklıkla dua eden birinin varlığına işaret olarak yorumlanır. Rüyada tesettürlü olmak veya rüya alimleri aracılığı ile olumlu bir şekilde yorumlanmıştır.

Bir başka yorum ise daha çok rüyayı gören kişinin örtünmesi ya da tesettüre girdiğinin anlamı bütün sevap ve günahların normal gündelik yaşantıda diğer insanlar tarafından bilinmesi ve çeşitli dedikoduların yapılmasının önüne geçen bir kalkan olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Başkasını Başı Kapalı Görmek

Rüyayı gören kişinin başta anne babasından almış olduğu duanın ve tesiri ile hayatındaki bütün olumsuzlukların bitmesi ve her şeyin yoluna girmesine ve fark edilmeye, değişik yetenekleri ile mesleki açıdan başarı elde edilmesi şeklinde yorumlanır. Rüyada başkasını türbanlı görmek geçmiş zaman içerisinde kalan birinin tekrardan rüyayı gören kişinin karşısına çıkması anlamına gelecektir. Bu kişi aslında barış sağlayacaktır. Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek ise tanımış birisiyle hayırlı haberler verebilir ve rüyayı gören kişiye bir konuda yardımını dokunabilir.

Rüyada Tanıdık Birinin Kapanması Ne Anlama Gelir?

Rüyada tanıdık olarak bilinen iki kişiden gelecek olan müjdeli bir habere ve çok neşeli olmaya ve onunla beraber keyifli vakitler geçirme şeklinde yorumlanır. Bu kişi ile daha samimi bir şekilde hoş sohbet ve muhabbet içerisinde olmak da rüyanın yorumlandığı diğer bir şekil olarak karşımıza çıkmaktadır

Editör: Wan Haber