Rescate Otel tarafından düzenlenen etkinliğe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Van’da bulunan engelli derneklerinin başkanları, üyeleri ve engelli aileleri katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Zihinsel Engelliler ve Yeşeren Ümitler Derneği Başkanı Abidin Kasapoğlu, kendileri için böylesi bir etkinliği düzenleyen Rescate Otel sahibi Kurtuluş Akay ve müdürlerine teşekkürlerini iletti. 3 yıl boyunca kendilerini yalnız bırakmayan ve tayini Mersin’e çıkan Aile ve Sosyal Politikalar Van İl Müdürü Ünal Öncül’e de şükranlarını ileten Kasapoğlu, onun gidişiyle Van’ın kaybettiğini ama Mersin’in kazandığını ifade etti.
 

Ünal Öncül ise, Mersin’e atandığını, fakat 3 yıl boyunca Van’da iyi ilişkiler ve dostluklar kurduğunu, gönlünün de sürekli burada olacağını vurguladı.
Rescate Otel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün de, Rescate Otel Van olarak Engeliler Haftası nedeniyle böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, “Tüm engellilerimize otel adına bir kokteyl vermeyi kararlaştırdık. Bundaki amacımız, engelli vatandaşlarımız aileleriyle iyi bir ortamda güzel vakit geçirmelerini sağlamaktı. Engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ve her zaman destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Umarım herkes güzel vakit geçirir. Bundan sonra bu tür etkinliklerle engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Engelliler için düzenlenen etkinlik, müzik eşliğinde ikramların yapılması ile devam etti.

Editör: Wan Haber