Van'ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Hotel tarafından geleneksel hale getirilen 'Personel Gecesi'nde çalışanlar aileleriyle unutulmaz bir gece yaşadı.
Rescate Hotel'de düzenlenen geceye, Akay Grup bünyesinde çalışan personeller ve aileleri katıldı. Akay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Akay'ın telefon bağlantısı ile katılımcılara yaptığı hitabın ardından Rescate Hotel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün bir konuşma yaptı. Rescate Hotel Van olarak her sene düzenledikleri moral ve motivasyon gecesini geleneksel hale getirdiklerini ifade eden İrem Tinli Angün, "Akay Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Kurtuluş Akay Bey aramızda olamadı. Telefonla bağlanıp sesini duyduk, o da bize yetiyor. Personelimizle bir yılın yorgunluğunu atmak için bu geceyi düzenliyoruz. Personelimizin moral ve motivasyonunu olumlu etkiliyor. Personelimizin yüzü gülüyor. Ayrıca gecede çekilişle personelimize hediye de vereceğiz" dedi.
Canlı müzik eşliğinde devam eden gece, yemeğin ardından yerini halaya bıraktı. Personeller aileleriyle birlikte canlı müzik eşliğinde uzun süre halay çektikten sonra hediye çekilişine geçildi. İrem Tinli Angün tarafından yapılan çekilişte şanslı personellere çamaşır makinesinden çeyrek altına, laptoptan elektrik süpürgesine kadar çok sayıda hediye dağıtıldı. Hediye çekilişinin ardından otelin değişik departmanlarında 'ayın personeli' seçilen çalışanlara plaket ve teşekkür belgeleri verildi.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan personel aileleri ise, geleneksel hale getirilen geceden dolayı Akay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Akay başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiler. Aileler, "Van'da belki de ilk defa Rescate Hotel tarafından personelleri ve aileleri için özel gece düzenleniliyor. Bu da Akay Grubu'nun personeline verdiği değeri gösteriyor. Anlamlı ve bir o kadar da renkli geçen bu gece için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dediler.
Akay Grup bünyesinde çalışan personeller de, kendilerini ve ailelerini düşünen bir kurumun bünyesinde çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söylediler. Personeller, "Biz personeller için geleneksel hale getirilen bu gece çok anlamlıdır. Bu gecede moral buluyoruz. Ailelerimizle çok güzel zaman geçiriyoruz. Ayrıca aileler arasında da bir kaynaşmaya vesile oluyor. Bizleri düşünerek böyle bir gece düzenleyen Akay Grup bünyesinde çalışmaktan gurur duyuyoruz" dediler.
Personeller, aileleriyle birlikte geç saatlere kadar çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
(MSA-Y)

05.02.2013 10:02:00 TSI

Editör: Wan Haber