Kilis'i sarsan şok gelişme...Suriye'de çıkan iç çatışmadan dolayı Türkiye'nin Kilis şehrine gelen Suriyelilere büyük şok.Suriyeli çocuklar fidye karşılıüında kaçırldı.


Kilis haberleri:Ailelerden fidye istediği iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü Suriye uyruklu 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. 

NEYSEKİ KORKULAN OLMADI

Kilis'te kalan Suriyeli ailelerin, çocukları M.A. ve S.A.'nın fidye karşılığında kaçırıldığı ihbarları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekpleri harekete geçti. M.S.'yi kaçırmaya teşebbüs ettiği öne sürülen Suriye uyruklu A.H., A.S. ve M.M.ile Türkiye vatandaşı M.D. gözaltına alındı. 


POLİSİ ŞAKINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜ

Ekipler, şüphelilerin yanında çok sayıda cep telefonu, kelepçe, takma sakal, polis giysileri, şokcihazı ve biber gazı ile tabanca da ele geçirdi. Emniyette sorgulanan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda polis, Suriye uyruklu çocuklar M.A. ve S.A.'yı operasyonla kurtardı. Suriyeli çocuklar ailelerine teslim edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Polis, kimliği belirlenen 5 şüphelinin de yakalanması için de çalışma başlattı

Editör: Wan Haber