İnsanlar, aynaya baktıklarında poposundan, memesinden, karnından ya da burnundan memnun olmayanların sayısı pandemi sürecinde artış gösterdi. En çok hangi bölgelere operasyon yapılıyor? Uzman isimler konuyu anlatıyor.

Artıştın Sebebi Nedir?

Pandemi, insanların artık vakitlerinin çoğunu evlerinde geçirmelerine sebep olmaktadır. Bu nedenle sosyal medya platformlarında insanlar kendileriyle çok daha fazla baş başa kalmaktadır. Bu nedenle insanlar, yüzlerinden, burunlarından, memelerinden, popolarından, dudaklarından şikayetçi olduklarında  bu durumu sosyal medyada yansıtmak istemedikleri için güzellik klinikleri ile anlaşıp sokağa çıkma yasaklarının olmadığı durumlarda cerrahi ya daha estetik operasyonları geçirmektedir.

Estetik Operasyonlar Mutluluk Ve Motivasyon Kaynağı Olmaya Başladı

Yukarıda bahsi geçen bölgelerinden şikayetçi olan vatandaşların, estetik operasyonlarını geçirmelerinden sonra çok rahat bir şekilde aynanın karşısına çıkmaları ya da sosyal medya platformlarında takipçilerine kendileri ile ilgili fotoğraf ya da videolarını paylaşması bir hayli rağbet görmeye başladı.

Estetik Sektörü Canlandı

Koronavirüsü kapsamında işyerleri tek tek kepenk vururken, tam tersine estetik sektörü özellikle de insanların fiziki yapıları ile ilgilendiği için tam da pandemi sürecinde canlandı.

Editör: Wan Haber