ATV Ekranlarından yayınlanana Müge Anlı ile Tatlı Sert programı koronavirüs (COVID-19) sebebiyle canlı yayına ara vermiş ve eski bölümleri yayınlanmaya başlanmıştı.

Yayına ara verilmesinden sonra dün ortaya atılan "50 kişi tazminatsız işten çıkarıldı" iddiasına yapımcı şirketten açıklama geldi.

Medyatava'nın haberine göre: İddiaları yalanlayan şirket, "Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok" dedi.

 Açıklamada, "Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde 61 kişi çalışıyor. Haber ekibi ve istihbarat ekibi evde çalışıyor. Montaj ekibi burada. Koronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler. Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok. Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir programda 50 kişinin işine son verilmesi söz konusu olabilir mi?" ifadelerine yer verildi.

PAZARTESİ BAŞLIYOR

Yapım şirketi ayrıca, şimdilerde eski bölümleri banttan yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının pazartesi günü canlı yayınla ekrana dönebileceğini de söyledi.SuperHaber

Editör: Wan Haber