ATV’de hafta içi her gün yayınlanan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son günler de konuşulan Fatma Öz olayı izleyiciler tarafından merak ediliyor. 36 günden bu yana kendisinden haber alınamayan iki çocuk annesini bulmak isteyen Ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Fatma Öz'ün birlikte yaşadığı kişi de canlı yayına katılırken verdiği çelişkili ifadeler herkesi şaşkına çevirdi. Peki 25 Mayıs Müge Anlı Fatma Öz olayı nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert Fatma Öz bulundu mu kayıp mı öldürüldü mü?

Müge Anlı 25 Mayıs Fatma Öz olayı nedir?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 25 Mayıs günü konuşulan Fatma Öz olayı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Fatma Hanım 36 günden bu yana ortada yok ve ailesi de kendisine bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Fatma Öz’ün birlikte yaşadığı kişinin çelişkili ifadeleri şüphe uyandırırken emniyet güçleri de Dün Gece saatlerinde harekete geçti ve kayıp kadının yaşadığı evde araştırma gerçekleştirildi. Fatma Öz hakkında araştırmalar devam ediyor.

Müge Anlı Fatma Öz bulundu mu öldürüldü mü?
Kayıp dosyası olarak başlayan Fatma Öz olayı yavaş yavaş cinayet dosyasına doğru ilerliyor. Fatma Hanım kaybolduğunda yüklü miktarda parası olduğu öğrenilirken birlikte yaşadığı kişiye de bir miktar para verdiği ortaya çıktı. Fatma Hanım'ın eski eşi Ömer Bey bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak eski eşine 250 bin liralık mal varlığını devrettiğini ve emanet ettiğini söyledi. Dünden bu yana Fatma Öz hakkında bilgi toplamaya çalışan Müge Anlı ve Ekibi henüz net bir sonuca ulaşamadı.

Editör: Wan Haber