ZİRAAT BANKASI

Bankkart Combo ile Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni 3 taksit ile ödeyebiliyorsunuz.

VAKIFBANK

Vakıfbank Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni 2 taksite bölüyor.

HALKBANK

1 Ocak– 5 Şubat 2019 tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi'nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog’dan ya da gib.gov.tr'den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleştiriliyor.

TEB

TEB Bonus kartlarıyla yapılacak MTV ödemeleri 2 taksit olarak gerçekleştirilecek.

AKBANK

Axess’le Motorlu Taşıtlar Vergisi 2 taksit, Axess Mobil’den yapılan ödemelerde ise 3 taksitle gerçekleştiriliyor.

GARANTİ BANKASI

2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemlerine ücretsiz 2 taksit, GarantiPay ile ödemelere ücretsiz 3 taksit yapılabiliyor.

İŞ BANKASI

İş Bankası 300 lira ve üzerindeki Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni İnternet Vergi Dairesi’nden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılarak ödenmesi halinde2 taksit yapacak.

YAPI KREDİ

1-31 Ocak tarihleri arasında 100 TL ve üzeri MTV ödemelerinize Yapı Kredi’den 2 taksit, gib.gov.tr’den Yapı Kredi Pay ile 3 taksitte ödeyebilirsiniz.

QNB FİNANSBANK

Cardfinans kredi kartı sahipleri 2019 Ocak 1. taksit MTV ödemelerini 1 – 31 Ocak 2019 tarihleri arasında 2 taksitle ödeyebilecek.

ŞEKERBANK

Şeker Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr ‘den yapacağınız Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini 2 taksit yapabiliyorsunuz.

ING BANK

ING Bank, 31 Ocak 2019’a kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ING kredi kartıyla ING Mobil ve ING İnternet Şubesi’nden ödenmesi halinde 3 taksit, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden ödenmesi halinde ise 2 taksit yapacak.

KUVEYTTÜRK

Kuveyt Türk MTV ödemelerini 3 taksite bölüyor.

ALBARATÜRK

MTV ödemelerini Albaraka Worldcard ile yapacak olanlar 2 taksitten faydalanabiliyor.

(POSTA)

Editör: Wan Haber