AYDIN'da, traktöre arkadan çarpıp motosikletten düşen sürücü Kerem Şahin Yaşan (17) yaralanırken, arkadaşı Halil Yetişkin (17) olay yerinde öldü.

 


Kaza, Aydın-Denizli Karayolu Pınardere Mevkii'nde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Nazilli'de ikamet eden Kerem Şahin Yaşan (17) ve arkadaşı Halil Yetişkin (17), 09 R 5241 plakalı motosiklet ile Aydın'a gezmeye gitti. Bir süre eğlenen iki arkadaş daha sonra Nazilli İlçesi'ne dönmek için yola çıktı. Kerem Şahin Yaşan'ın kullandığı motosiklet Pınardere Mevkii'ne geldiğinde, aynı istikamete seyir halinde olan 09 EC 771 plakalı traktöre arkadan çarptı.

 

 

Sürücüsü tespit edilemeyen traktör kazanın ardından durmayıp yoluna devam ederken, motosikletten düşen Kerem Şahin Yaşan yaralanırken, arkasında oturan arkadaşı Halil Yetişkin olay yerinde öldü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Kerem Şahin Yaşan'ı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürdü. Jandarma, traktör sürücüsünün kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Halil Yetişkin'in cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 


Cem ULUCAN/ AYDIN, (DHA) 

Editör: Wan Haber