Özel Kartanesi Etüt Eğitim Merkezi sahibi Saniye Dede, merkez olarak öğrencilerin yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla yaz kursları düzenlediklerini söyledi. Yüzme kursu da düzenlediklerini ifade eden Dede, “Yüzme bilmeyen çocuklara yüzme öğretmek ve bilen çocuklara da yüzme stillerini öğretmek için yüzme kursu açtık” dedi.


Minik öğrencilerin yüzme kursuna olan ilgilerinin mutluluk verici olduğunu ifade eden Dede, “Çocuklar, yüzme kursunu özlemle bekliyorlar. Gününü bildikleri halde sürekli ‘öğretmenim ne zaman gideceğiz?’ diye soruyorlar. Yüzmeyi çok fazla sevdikleri için dört gözle cuma gününün gelmesini bekliyorlar” ifadelerini kullandı.


Cuma günleri saat 14.00 ila 16.00 arasında yapılan kursa 16 öğrencinin yanı sıra misafir öğrencilerin de katıldığını dile getiren Dede, yüzmenin antrenörler nezaretinde yapıldığını sözlerine ekledi.


Öğrenciler ise, suya girmenin çok eğlenceli olduğunu belirterek, “Yüzmeyi çok seviyoruz. Hep buraya gelmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

Editör: Wan Haber