Wan Haber Merkezi

Van’ın Şerefiye Mahallesi’nde Cumartesi günü saat 18:00’da açılışı gerçekleştirilecek olan Mephisto Cafe Vanlılara hizmet verecek. Yeni açılacak olan Mephisto Cafe de amatör ve profesyonel tiyatro gösterileri oynatılacak. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İşletme Sahibi Mesut Irk, Van’da uzun zamandır olması gereken bir mekânı sonunda Van’a kazandırmayı başardıklarını anlatarak, “Van’da yeni bir mekan hizmete açıyoruz. Amacımız Van’da hemşerilerimze hem hizmet etmek, hem de bir istihdama katkı sağlamaktır. Artık Van’da hem amatör hem de profesyonel tiyatro ve müzik gruplarının dinlendiği bir mekan açılıyor. Van’a yeni bir soluk getiriyoruz” dedi.

Van’da uzun yıllardır amatör ve profesyonel tiyatro  oyunlarını oynayıp yöneten Mesut  Irk, hayalini kurduğu tiyatro cafeyi hizmete açıyor. İşletme Sahibi Mesut Irk, Van’da dilediği oyunları oynayabileceği turne, yetişkin ve çocuk tiyatroları yapıp bunun yanında ritm atölyeleri pantomima gösterileri tiyatro oyunculuk dersleri verebileceği farklı tarzlarda müzik ve performans gruplarının evi gibi sahiplenebileceği bir mekânı düşlediğini anlattı.

Tamamen el emeği damak tadına uygun ev yemekleri, özel lezzetler, içecekler bulabileceğiniz sıcak bir ortam Van’da hizmete açılıyor. 

Açılış tarihi: 03 Aralık Cumartesi saat 18:00 

Adres: Şerefiye Mahallesi Demirciler 1.Sokak Kayra Rezidans Alı No :12  Devlet Tiyatrosu Karşısı  Bimeks Mağazası Arka Sokağı

Editör: Wan Haber