WanHaber - Haber Merkezi

Memleket Hareketi’ kapsamında Muş’a gelen eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, “Her şey değişti dünyada ve Türkiye’de ama Türkiye’de siyaset yapma biçimi değişmiyor. Yine Ankara’da, merkezdeki binalarda yan yana odalarda oturup bir hafta birbirini görmeyen parti yöneticileri var” dedi.

BURADAN BİTLİS'E VE VAN'A GEÇECEĞİZ
Havayolu ile Muş Sultan Alparslan Havalimanına gelen Muharrem İnce, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. İnce, çelikten yapılan köprüleri, betondan yapılan köprüleri televizyonlarda, meydanlarda çok konuştuklarını söyledi. İnce, “Biz de bugün bir köprü yapmaya geldik ama gönül köprüsü yapmaya geldik. Türkiye’yi karış karış gezeceğiz demiştik. Bugün Muş’tayız. Şimdi vatandaşları dinleyeceğiz. Buradan Bitlis ve Van’a geçeceğiz” dedi.

BİTLİS'TE ESNAF ZİYARETİ

Öğleden sonra Bitlis'e gelen İnce, esnaf ziyareti yaptı. Coşkuyla karşılanan İnce, kendisini karşılamak için gelenleri selamlayarak esnaf ziyareti yaptı. Korona virüs nedeniyle kimseyle tokalaşmayan İnce, halkı ve esnafı uzaktan selamladı. İnce daha sonra otobüsüne binerek Van’a doğru yola çıktı.

Editör: Wan Haber