Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, son günlerde gündemden düşmeyen Maya takvimi ve kıyamet senaryoları ile ilgili olarak, "Batıl, sahte ve hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyin" dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, sosyal medyadaki takipçilerine mesaj yazma geleneğini bu cuma da sürdürdü. Görmez, bu cuma yazdığı mesajında son günlerde gündemden düşmeyen Maya takviminin kıyamet senaryolarına değindi. "Batıl, sahte ve hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyin" diyen Görmez, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Öncelikle cumanız mübarek olsun, gönülleriniz ve haneleriniz sevgiyle, muhabbetle, güzelliklerle dolsun. Gelen yoğun sorular üzerine derim ki batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim. Ebedi aleme hazırladıklarımıza bakalım. Dünya, ahretin tarlasıdır. Cennet tohumunu bu dünyada ektiğimiz bir bahçedir. Cehennem ise ateşini bu dünyadan götürdüğümüz bir ocaktır. 'Rabbimiz bize dünyada da, ahirette de güzellikler ver' diye dua edelim."
(ÇK-CC-Y)

07.12.2012 15:06:55 TSI

Editör: Wan Haber