Star TV de yayınlaran Medcezir 47. Bölümünde yine tüm beğenileri topladı.Medcezir'in son bölümünde Mira tarafından saklanılan tüm sırlar açığa çıkıyor, ve yeni bir heyecan başlıyor.

Yine soluksuz bir şekilde izlenen Star TV'nin sevilen filmlerinden Medcezir büyük bir beğeniyle seyirci karşısına çıktı.

Hastanede asansör köşesinden dışarıya doğru çıkmaya çalışırken Yaman, mira ve orkun'un gizlice konuşmalarına şahit oluyor, ve miranın sakladığı sırra ortak oluyor. Mira'nın kendisinden sakladığı bir hastalığını öğrenen Yaman psikolojik olarak bir yıkıma uğruyor. Böylelikle Medcezir 47. Bölümde yaman miranın sırrını öğreniyor. Olanlar oluyor, Altınkoy'n gençleri Asım Şefik Kaya Üniversitesinde hayır işlemek için değerli antika eşyalarını açık arttırma ile satışa çıkartıyorlar. Tabi bu durum Uzay ve Mert'in eylülden dolayı karşılaşmasına sebep oluyor. Ve orada Orkun ve Mert en çok kimin antika eşyasına değer verilecek diye iddiaya giriyorlar. Bu arada Yaman ise okulda müzayyedeye gelen eşyaların giriş çıkış ve sertifikalarını kontrol etmekle meşgul. Mira da okula gidip yapılan çalışmaları yerinde görmek istiyor. Ve beklenen an geliyor müzayyede başlıyor. Bu arada Faruk Yaman'ın yanına gelip Mira'nın hastalığını fark ettirdiği için Yaman'a teşekkür ediyor, ve oradan uzaklaşıp Mira'nın yanına gidiyor. Miraya Amerikada olduğu süre iiçerisinde Yaman'ın ondan uzak durması için yaman'a rica ettiğini anlatıyor Faruk Miraya, mira bunu duyduktan sonra kısa süreli bir şok geçiriyor. Tüm herşeyin bundan kaynaklandığını anlıyor ve hemen oradan uzaklaşıp Yaman'ın olduğu yere doğru yönelmeye başlıyor. Tam Yaman'a yanaşmışken sahneye Elif çıkıp Yaman'ın yanağına buse konduruyor, ve herkes içerideyken orkun'un antika saati içeride çalınıyor. Medcezir'in 47. Bölümü yine olaylı geçti.

Editör: Wan Haber