Masterchef programının yayınlanan son bölümünde hem haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu hem de ödül oyunu oynandı, Masterchef Türkiye programında çekişmeli bir şekilde geçen mücadelenin sonrasında potaya giren isim de böylelikle belli oldu. Türkiye’nin 15 Aralık tarihli 122. bölümünde ise 25 bin TL’lik para ödülü oyununu kazanan isim Eray oldu.

Masterchef ödül oyunu ardından 5 yarışmacının tamamı direkt ve eleme oyunu açısından tezgah başına geçti. Serhat, Barbaros, Emir, Özgül eleme oyununda Danilo Şefin özel tarifi olan aranjman yapmak amacıyla kıyasıya mücadele etti.

Takım oyununun oynanmadığı bu gecede yarışmacılar Danilo Şefin tekniklerine göre yemeklerini hazırladılar. Masterchef programında postaya giren Eray’ın ardından ikinci eleme adayı ise Barbaros oldu. Gecenin birincisi ise serhat seçildi.

Masterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Masterchef programında eleme oyunu öncesinde yarışmacılar, Bolu’ya konuk oldular. 25 bin TL’lik para ödülünü kazanmak amacıyla yarışmacılar önemli misafirlere çeşitli lezzetleri hazırladılar. Eray, Barbaros, Serhat, özgür ve Emir’in hazırlamış oldukları menüyü özel misafirler tadarak, şefler oylamaları açıkladı. Bolu’da oynanan ödül oyununu kazanan yarışmacı Eray oldu.

Eleme Kıvamında Gerginlik Yaşandı

Barbaros ile Mehmet Şef arasında yaşanan gerginlik sosyal medya uygulamalarında da gündem oldu. Emir’in buzdolabı kapağını açık bırakması ile beraber başlayan bu gerginlik Barbaros’un tabağına kadar yansıdı. Tadım sırasında Barbaros’un arkaya bakması ise Mehmet şefi oldukça kızdırdı. Mehmet Şef, “ Final haftası öncesinde yarışmacı sen misin?” Hayır. Emir’e bakma dedi. Barbaros, “Niçin Emir’e bakmayayım?” demesiyle Mehmet Şef çılgına döndü. Beni dinle, diye bağıran Mehmet Şef Bana arkadaki yarışmacıyı mazeret gösterme, işine sahip çıkarsan şampiyon olursun” dedi.

Editör: Wan Haber